Rundvisning

Langelands Museum tilbyder rundvisninger i både permanente og særudstillinger. Museets inspektører kan desuden bookes til foredrag, byvandringer og andre formidlingsopgaver.

Kontakt museet på langelands.museum@langelandkommune.dk / 63 51 63 00 eller en af museets inspektører for mere information. Kontaktinfo finder du her på siden.

Fotosalg

Langelands Museum tilbyder fotosalg til både kommercielle og non-profit formål. Museets fotosalg omfatter både arkivfotos og nyoptagelser af museets genstande.

Ved køb af et foto køber du brugsret til fotoet i én publikation (trykt eller webbaseret). Ønsker du at bruge fotoet igen i en anden publikation eller på en anden webside, skal du købe billedet igen. Har du fået fotoet gratis, skal du kontakte museet ved genbrug af fotoet.

Du skal kreditere fotos, uanset om de er købt eller gratis, således: © Langelands Museum.

Langelands Museum forbeholder sig retten til at vurdere, om en optagelse gælder som en specialopgave, fx ved fotografering af særligt store, vanskeligt tilgængelige eller følsomme genstande, eller hvis der stilles særlige krav til fotoets kvalitet og egenart. Ved alle specialopgaver forbeholder Langelands Museum sig retten til at fastsætte prisen efter opgavens størrelse og kompleksitet. I nogle tilfælde kan museet anbefale, at køber selv engagerer en professionel fotograf til fotograferingen. I disse tilfælde forbeholder museet til ret til at opkræve et beløb for timeforbrug i forbindelse med ekspedition af genstande, åbning af montrer, inspektør- eller konservatorbistand e.a.

Prisliste (alle priser er uden moms):

Pris for eksisterende, digitalt foto Pris for nyscanning af eksisterende foto/negativ Pris for nyoptagelse af museumsgenstand Pris fpr specialopgave ifm. nyoptagelse
Kommerciel brug 250 kr. 300 kr. 500 kr. Efter aftale
Ikke-kommerciel brug Gratis 150 kr. 250 kr. Efter aftale

Arkæologi/oldtid:
Sigurd Arve Baslund Bohr
siarba@langelandkommune.dk

Den kolde Krig/Fortet:
Peer Henrik Hansen
phh@langelandkommune.dk

eller
Susanne Pedersen
supede@langelandkommune.dk

Nyere Tid:
Jeppe Jøhn Hørsholm
jejohr@langelandkommune.dk

Bevaring/konservering
Ida Hovmand
iho@langelandkommune.dk